23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til metal- og maskinindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Controlled Polymers A/S
Jann Mosgaard Christensen er indtrådt i bestyrelsen hos Controlled Polymers A/S i stedet for Hans-Jürgen Müller (kilde: BIQ.dk).

Controlled Polymers A/S er specialiseret i masterbatch, indfarvning og modificering af stort set alle typer af plast.

Logstor Holding A/S
Anders Gösta Thelin er indtrådt som bestyrelsesformand hos Logstor Holding A/S i stedet for Marcus Billman (kilde: Jyllands-Posten).

Logstor er producent af rørsystemer til blandt andet fjernvarme og fjernkøling.

Marcod
Christine Lunde er med virkning fra 1. december blevet udnævnt til direktør hos Marcod i stedet for Niels Christensen.

Marcod (Maritimt Center for Optimering og Drift) er organiseret som en fond med støtte fra Fornyelsesfonden og Vækstforum Nordjylland med formålet at fungere som driver for vækst for det maritime Danmark med særligt fokus på udviklingen af nye grønne miljøteknologier.

NLMK DanSteel A/S
Yuriy Bokachev udnævnt til administrerende direktør hos NLMK DanSteel A/S i stedet for Yury Tarasov, der bliver kommerciel direktør hos NLMK Europe Plate Divison.

NLMK DanSteel A/S er en tykpladeproducent indenfor NLMK Europe Plate Divison, der ejes af NLMK Group, Rusland, en af verdens største stålproducenter.

Saab Danmark A/S
Richard Jonathan Price, Sverige, er indtrådt som bestyrelsesformand hos Saab Danmark A/S i stedet for Björn Lars Ingvar Kraft, Sverige (kilde: Børsen).

Saab Danmark A/S er en del af den svenske Saab-koncern, der leverer militær- og sikkerhedsudstyr.

Scape Technologies
Søren Bøving og Rene Dencker Eriksen er sammen med virksomhederne Blue Ocean og BaunInvest indtrådt som ejere hos Scape Technologies (kilde: Computerworld).

Scape Technologies er leverandør af bin-picking robotter til industrien.

Syddansk Universitet
Henrik Øregaard Dam er med virkning fra februar 2014 blevet ansat som rektor hos Syddansk Universitet i stedet for Jens Oddershede.

Syddansk Universitet har i alt godt 28.000 studerende og en årlig omsætning på knap 2,6 mia. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078