23948sdkhjf

Investerer millioner i Welcon

Tårnproducenten opruster og bruger 60 mio. kr. på at ruste fabrikken i Give til fremtidens vindmøllemarked.
For tre år siden overtog brødrene Jens og Carsten Risvig Pedersen Welcon fra det kuldsejlede Skykon. Siden har de to atter fået styr på fabrikken. Sådan skal det også være fremadrettet, og derfor investeres der nu 60 mio. kr. i produktionen. Det skriver Børsen.

- Vi forbereder os på at være konkurrencedygtige og mere effektive i et skærpet marked. Nye produktionsmetoder og processer og investering i mere effektive maskiner og nye bygninger. Alt sammen for
at kunne producere de større tårne, som bliver nødvendige at producere fremadrettet, Jens siger Risvig Pedersen til avisen.

For øjeblikket er der travlhed hos Welcon, og virksomhedens ordrebog rækker otte-ni måneder frem i tiden. Det skyldes blandt andet storkunden Siemens, som for øjeblikket har godt gang i salget af havvindmøller.

De gode tider afspejles også i Welcons årsregnskab. Bruttofortjenesten steg fra 61,8 mio. kr. i 2011/2012 til 107,5 mio. kr. i 2012/2013. I samme periode blev overskuddet før skat mere end fordoblet fra 10,8 mio. kr. til 25,1 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.176