23948sdkhjf

Sønderborg Fornikling samler fabrikker

Sønderborg Fornikling 2011 har frem til i dag betjent sine kunder fra to fabrikker. Nu samler virksomheden dens aktiviteter på fabrikken i Ragebøl.
Den sønderjyske overfladebehandler er i disse dage i gang med at integrere produktionsanlægget fra den netop nedlukkede fabrik på Bülowsvej med produktionsenheden i Ragebøl.

- Pladsforholdene på fabrikken på Bülowsvej var efterhånden blevet for trange, siger Sønderborg Forniklings direktør, Werner Bruhn, der glæder sig over at få alle aktiviteter samlet under et tag på den store fabrik i Ragebøl.

- Udover at få mere plads har planen med flytningen og sammenlægningen af fabrikkens aktiviteter været at skabe en stærkere dynamik og en bedre udnyttelse af vores ressourcer til gavn for vores kunder, udtaler han.

Opbakning fra kunder
Men at flytte en igangværende produktion fra én lokation til en anden er en større udfordring end som så.

- Flytningen påvirker ikke kun os som fabrik, men den påvirker i lige så høj grad vores kunder, forklarer Werner Bruhn, og forsætter:

- Vi drøftede vores planer omkring flytningen med de af vores kunder, som ville blive berørt, og vi fik fra første dag stor opbakning og hjælp. Vi har i hele perioden op til sammenlægningen været i tæt dialog med de kunder, som ville blive berørt af situationen, for at sikre, at flytningen kun i meget ringe grad ville få indflydelse på deres daglige produktion.

Helt klar i midten af november
Det er en tilfreds direktør der i dag kan glæde sig over, at flytningen er en realitet, og at opbygningen af den nye produktionslinje på fabrikken i Ragebøl skrider planmæssigt frem.

- På denne måde kan vi igen inden for kort tid betjene vores kunder, og vi forventer at være helt klar i midten af november, siger Werner Bruhn.

Med sammenlægningen af virksomhedens aktiviteter i Ragebøl har Sønderborg Fornikling 2011 endegyldigt forladt de lokaler på Bülowsvej, der i mere end 40 år har dannet rammen om virksomhedens hovedsæde.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078