23948sdkhjf

Vink Plast udvider produktion og lager

Hos Randers-virksomheden er der fuld gang både i produktionen og i byggeriet af nye faciliteter. Med en udvidelse på 3.000 kvadratmeter samler Vink Plast nu alle aktiviteter på én adresse.
Byggeriet af de 3.000 kvadratmeter nye lagerlokaler blev påbegyndt i foråret 2013 og forventes at stå klar til indflytning i starten af det nye år. Herefter flytter Duka ventilation hjem til de øvrige afdelinger i Vink Plast.

Øget aktivitetsniveau kræver mere plads
Vink Plast har gennem de seneste år støt øget aktiviteten inden for både byggeri-, reklame- og industrisegmenterne samtidig med, at også Duka Ventilation har god fremgang. Det har løbende øget kravene til både produktions- og lagerkapacitet.

Med bygningen af de 3.000 kvadratmeter nye lagerlokaler opfyldes muligheden for at øge både lager- og produktionskapaciteten. Vink Plast flytter således dele af det nuværende lager til de nybyggede lokaler og udvider produktionen i de tidligere lagerlokaler.

- Det har gennem en længere årrække været et stort ønske igen at kunne samle alle medarbejdere på samme adresse. Det er vigtigt både i forhold til arbejdet med udviklingen af Vink Plast og samarbejdet med vores kunder, siger administrerende direktør Walter Blunck fra Vink Plast.

Løbende udbygning
- Og vores ambitioner stopper ikke her. Vores succesfulde introduktion af nye produkter i alle segmenter har skabt et godt fundament for en fortsat positiv udvikling. Vi har således et strategisk ønske om løbende at videreudbygge produktionen, siger Walter Blunck.

I byggeriets startfase i foråret 2013 arbejdede entreprenører med at sikre fundamentet for de kommende lagerhaller hos Vink Plast, da grunden er noget ”gyngende”. Det krævede, at mange lange pæle blev hamret i undergrunden for at forankre fundamentet solidt.

Nu er så selve opførelsen af de nye bygninger i fuld gang, og der holdes rejsegilde fredag den 11. oktober kl. 13.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125