23948sdkhjf

Lemvigh-Müller i nyt strategisk samarbejde

Stål- og teknikgrossisten har indgået partnerskab med leverandøren Sørensen & Kofoed A/S.
I samarbejdet indgår blandt andet levering af tekniske slanger, fittings, hydraulikkomponenter samt en række af de kundetilpassede løsninger, som Sørensen & Kofoed er kendt for at kunne tilbyde.

- Det nye partnerskab er en stor fordel for vores mange kunder inden for eksempelvis procesindustrien samt fødevare- og medicinalbranchen. De får alle adgang til det fulde varesortiment, og på standardprodukterne er der naturligvis levering fra dag til dag. Vi kan også i samarbejde med Sørensen & Kofoed A/S tilbyde sporbarhed med certifikatstyring på alle produkter, fortæller kategoridirektør Kristian Andersen, Lemvigh-Müller.

Nyansættelser
Sørensen & Kofoed A/S beskæftiger over 100 ansatte, og det nye partnerskab glæder administrerende direktør Claus Hansen:

- Vi ser frem til, at vores produkter bliver nemt tilgængelige for Lemvigh-Müllers mange kunder. Udover vores brede sortiment tilbyder vi også at fremstille løsninger, der passer præcis til den enkelte kundes behov og ønsker. Vi laver både bearbejdning af plader og slanger i gummi- og plastkvaliteter som håndværk og på højteknologiske maskiner, siger han.

For at styrke sin position på markedet har Lemvigh-Müller også ansat en teknisk sælger samt produktspecialist, som begge vil have fokus på området til de store industrikunder.

- Vi skal tilsikre, at den tekniske sparring og udvikling bliver endnu stærkere i fremtiden.
Vores eksterne industrisælgere vil også arbejde tæt sammen med produktspecialisterne fra Sørensen & Kofoed A/S for at opnå en optimal videndeling, tilføjer Kristian Andersen, Lemvigh-Müller.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11