23948sdkhjf

Eksport sikrer NTF-Aalborg Gazelle

Med en vækst på 108,8 procent i bruttoresultatet over de seneste fire år opfylder NTF-Aalborg Dagbladet Børsens kriterier for at blive kåret til Gazelle-virksomhed.
Det er anden gang, NTF-Aalborg er blevet kåret til Gazelle, og hos den nordjyske leverandør af rustfri ståludstyr til levnedsmiddel- og pharma-industrierne er man bevidste om, at væksten ikke er kommet af sig selv.

- Vi har hele tiden prøvet at være på forkant med markedet og løbende tilpasset. Det er ikke mindst en stor indsats fra hele teamet af erfarne medarbejdere, der med kunden i fokus løbende forholder sig til; er det jeg bidrager med i dagligdagen værdiskabende og produktivt, udtaler salgsdirektør Jørgen Ravn.

- Eksporten er støt stigende, og som løsningsorienterede skal vi kunne tilføre produktet erfaring og viden. På trods af de svingende konjunkturer er der altid behov for kundetilpassede løsninger og et krævende hjemmemarked, som konstant udfordrer os og giver det bedste udgangspunkt for eksporten. Det er her, NTF-Aalborg kommer ind som nicheproducent, hvor design, leveringssikkerhed og kvalitet er en selvfølge, siger Jørgen Ravn.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094