23948sdkhjf

Stor interesse for konkursramte VSB

Konkursboet har allerede modtaget adskillige henvendeler fra både virksomheder og kapitalfonde, der ønsker at opkøbe Randers-virksomheden.
Det skorter ikke på interesserede købere af VSB Industri- & Stålmontage A/S, efter Randers-virksomheden torsdag i sidste uge måtte sende samtlige ansatte hjem som følge af en konkurs.

- Vi har allerede hørt fra mange interesserede køberemner, og i øjeblikket er vi ved at få vurderet aktiverne med henblik på at lave materiale til en budrunde, siger kurator Johnny H. Madsen, partner i Delacour Advokatpartnerselskab, til Metal Supply.

Han ved endnu ikke, om konkursboet bliver solgt samlet eller splittet op i mindre dele. Foreløbig holdes alle døre åbne.

- Vi har allerede fået henvendelser fra en række virksomheder, ligesom der også er interesse fra et par kapitalfonde. Virksomheden (VSB Industri- & Stålmontage, red.) beskæftiger sig med forskellige ting, så vi overvejer at udbyde den i tre forskellige dele, men det kan også sagtens være, at det er den samme, der køber alle tre dele. Eller det kan være, der kommer en køber og køber det hele samlet. Vi arbejder med flere modeller, så vi ikke på forhånd afskærer mulige købere, siger Johnny H. Madsen.

Fældet af vokseværk og udeblevne ordrer
Det var især konkursen hos E. Pihl & Søn samt tilbagekaldte ordrer fra Siemens, der var med til at fælde VSB Industri- & Stålmontage. Virksomheden kæmpede i forvejen med røde tal på bundlinjen i 2011/2012-regnskabet, som var påvirket af voldsomt stigende personaleomkostninger.

I løbet af et enkelt regnskabsår blev medarbejderstaben så godt som fordoblet, og det var derfor omkring 170 ansatte, der fik den triste besked torsdag i sidste uge. Johnny H. Madsen understreger, at det er ude af hans hænder at udstede garantier, men han vælger dog at forholde sig optimistisk i forhold til det videre forløb.

- Der er gode chancer for, at det ender med et salg. Flere af køberemnerne har også spurgt interesseret til ejendommene, så vi håber, at de vælger at beholde arbejdspladserne i Danmark, siger han.

Det varer dog nogen tid, før Randers-virksomhedens fortsatte skæbne kendes. Først med udgangen af denne uge forventer Johnny H. Madsen at have tilstrækkeligt overblik til, at en egentlig budrunde kan igangsættes, hvorefter mulige købere skal kontaktes.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078