23948sdkhjf

Kapema køber robotvirksomhed

Thisted-virksomheden har pr. 1. oktober overtaget 50 procent af anpartskapitalen i servicefirmaet Robma i Odder.
Ifølge direktør i Kapema, Peter Mortensen, skal opkøbet ses som en strategisk ekspansion for Kapema, som ønsker at styrke sin position indenfor robotteknologi og automation af maskiner til metalindustrien.

- Vi ser Robma som en af de allerstærkeste virksomheder i Danmark indenfor automatisering og servicering af maskiner til pladebearbejdning. Direktør i Robma, Torben Daugaard, har en kolossal viden og erfaring indenfor netop det område, som Kapema ønsker at styrke og udbygge i årene fremover.

Torben Daugaard giver ligeledes udtryk for stor tilfredshed med aftalen, som vil betyde en særdeles stor udvidelse af hans hidtidige kontaktflade.

- Kapema er en af landets førende og mest ekspansive virksomheder indenfor salg af maskiner til metalindustrien, og jeg er sikker på, at det nye kompagniskab vil have meget stor gensidig, positiv effekt for de to virksomheder.

Det nye partnerskab vil tilbyde alle former for automatisering af maskiner til pladebearbejdning, levering og opstilling af nye robotceller samt servicering og opgradering af nye og gamle maskinanlæg.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.143