23948sdkhjf

Stærkt regnskab fra Envidan

Regnskabsåret 2012/2013 har på mange måder været EnviDans hidtil bedste, hvor såvel omsætning som indtjening er steget.
EnviDan Gruppen har i regnskabsåret 2012/2013 udført over 1.300 projekter for såvel store som mindre kunder. Dette har skabt en nettoomsætning på 167,1 mio. kr., og i EnviDan Gruppen er man særdeles tilfredse med overskuddet før skat på 14,6 mio. kr. Administrerende direktør i EnviDan Morten Fjerbæk siger:

- Vi har i 2012/2013 brugt midler og ressourcer på mange spændende udviklingsaktiviteter, og stadig leveret en godt resultat. Det lover godt for fremtiden.

Højt aktivitetsniveau
Det gode resultat afspejler en udvikling, hvor der har været høj aktivitet på alle områder. På EnviDans traditionelle fagområder inden for renseanlæg, afløbsteknik og klima har virksomheden fastholdt tidligere års høje aktivitetsniveau, og dette suppleres nu med flere projekter inden for rent vand og biogas. Også på den internationale miljøscene har EnviDan sat mange skibe i søen.

Samtidig er det et af EnviDan Gruppens strategiske mål at score over 80 point i arbejdsglæde på European Employee Index. Resultatet af årets medarbejdertilfredshedsundersøgelse viste med en score på 81 point, at EnviDan har nogle af Danmarks allermest tilfredse medarbejdere.

81 point er langt over landsgennemsnittet, som ligger på 70, og det er et resultat, som man i EnviDan Gruppen er meget stolte af, da det viser, at man er lykkedes med at skabe rigtig gode arbejdsbetingelser for medarbejderne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079