23948sdkhjf

Nyt om navne: Muehlhan opruster øst Storebælt

Muehlhan har ansat Kim Damkjær, 54 år, i en nyoprettet stilling som salgschef for området øst for Storebælt samt Sverige og Norge.
Kim Damkjær kommer fra en stilling som direktør hos Skagen Sandblæseri & Skibsservice og var tidligere ansat som teknisk chef i Sigma Coatings - nu PPG Coatings.

Hos Muehlhan skal han lede en skærpet salgsindsats i markedet for mobile projekter og igangværende og fremtidige anlægsprojekteringer, ligesom han, i kraft af sin store erfaring med den internationale vindmølleindustri, tilknyttets Muehlhans Wind Division.

Salgsdirektør Vandad Pachai hos Muehlhan siger om udvidelsen på salgssiden, at Muehlhan på grund af finanskrisen i nogle år neddroslede sin indsats på spot-markedet for vedligeholdelse af stålkonstruktioner og også sin deltagelse i udbud om nyanlæg.

- Vi er en kvalitets- og miljøbevidst leverandør med certificeringer for kvalitet, miljø og arbejdssikkerhed, og i de senere år har det ikke været rentabelt for os at byde ind på enkeltopgaver. Det spændende lige nu er, at der er et opsving i gang inden for mange brancher i Danmark, og her ser Muehlhan et lovende potentiale, siger Vandad Pachai.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109