23948sdkhjf

Nicon Industries etablerer sig på Esbjerg havn

Det Frederikshavn baserede selskab med kernekompetencer indenfor produktion og montage af stålkonstruktioner har stiftet søsterselskabet Nicon Industries Esbjerg A/S.
Selskabet har netop sikret sig en af grundene i det tidligere bassin 4, hvilket giver en beliggenhed midt i ”mobiliseringshavnen” med blot 100 meter til kajkanten. Administrerende direktør for Nicon Industries Esbjerg, Thomas L. Gellert, udtaler:

- Nicon Industries Esbjerg er fra første dag klar til at tilbyde vores viden og erfaring inden for fabrikation og montage af stålkonstruktioner til kunder indenfor offshore vind og olie & gas. Vi sætter en ære i at levere vores projekter til tiden og til topkvalitet, selvom det ofte er med kort frist.

Bestyrelsesformand Anders Hecht-Pedersen tilføjer:

- Vi vil gerne sende en stor tak til Esbjerg Kommune, Havn og Erhvervsudvikling og de mange lokale kræfter for den store imødekommenhed og opbakning vi er blevet mødt med fra første færd. Vi kommer til byen for at samarbejde og skabe vækst og værdi i lokalområdet, og det er meget opmuntrende at blive modtaget af ligesindede kræfter. Det har haft afgørende betydning for os, at vi stiftede et selvstændigt Esbjerg-baseret selskab, hvorfra vi kan skabe en lokal forankring.

Allerede nu er Nicon Industries Esbjerg klar til at starte projekter i kraft af koncernens eksisterende produktionsapparat. Samtidig er selskabet i fuld gang med projektering af nye produktionsfaciliteter samt administration på en ca. 8.000 kvadratmeter stor grund på Esbjerg havn. Byggeriet der i første etape bliver på ca. 1.500 kvadratmeter sættes i gang senere i år, og målet er, at disse faciliteter tages i brug i april 2014.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094