23948sdkhjf

EEI hjælper med eksport til Asien

Eastern Export Innovators, EEI, der er et nyt dansk projekt, vil hjælpe danske virksomheder med at etablere eksport til Asien med fokus på Vietnam, Bangladesh og Kina.
Det nye projekt, EEI, har tre hovedformål: etablering af eksport, uddannelse af seniormedarbejdere og efteruddannelse af nyledige, skriver ErhvervsBladet i dag.

Projektet sætter fokus på tre lande, der alle har haft en høj vækst de seneste år. Men hvor der er stor fokus på Kina, er der ikke så meget opmærksomhed omkring Vietnam og Bangladesh.

- EEI er et spændende projekt, fordi det faktisk slår tre fluer med et smæk. Og det giver danske virksomheder en mulighed for eksport til Asien uden, at det er forbundet med en stor risiko. Derfor har vi anbefalet vores medlemmer at se nærmere på det, siger Jens Neustrup Simonsen, landsformand for Danske Sælgere, til ErhvervsBladet.

En konsulent følger de deltagende virksomheder hele vejen, indtil de har etableret eksport. I projektet får deltagerne hjælp til at søge støtte til eksporten, så den økonomiske risiko holder sig på et minimum. De forskellige delelementer er fleksibelt tilrettelagt, så det er muligt for deltagerne selv at vælge mellem dem, skriver ErhvervsBladet.

I projektet, der strækker sig over to år, er der også inkluderet en besøgsrejse til markedet og en markedsanalyse.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078