23948sdkhjf

Pressemeddelelse fra Netek IR System A/S

I en pressemeddelelse informerer Netek IR System A/S om de seneste tests, der er fortaget i samarbejde med C. Flauenskjold A/S. Denne gang omhandler testen tørretiden på PUR lakker, og den reduceres markant.
Er en ændring af tørretiderne for PUR lakker fra 2 døgn til 2 timer interessant?

Alle som anvender PUR lakker i produktionen, ved hvor besværligt det er, når tørre-/hærdetiden reelt tager op til 6 døgn. Naturligvis afhængig af antal gange der skal slibes og lakeres.

Det bliver dels vanskeligt at styre og optimere processen, og undgå skader, dels er det vanskeligt at øge kapaciteten for processen fylder jo også med reolvogne overalt.

De tests som C. Flauenskjold A/S har udført med forskellige PUR lakker har alle været tørret og hærdet på Netek Gas Cat IR tørreanlæg, hvor det gasbaserede katalytiske system har formået at bringe tørretiden pr. gang ned til mellem 12 og 18 minutter efterfulgt af en luftkøling.

Det var meget spændende, om der kunne opnås samme tørretider ved højglanslakkerne, hvor andre parametre også spiller ind. F. eks. er det meget afgørende med den rette luftfugtighed. Resultatet af tørretestene viste samme korte tider.

Samtidig viste det sig, at PUR grunderen på træ, som normalt skal stå ”natten over” før den er slibetør, kunne slibes allerede efter ½ time.

Yderligere oplysninger om tørretestene kan fås ved

konsulent Johnny Yssing, C. Flauenskjold A/S
Mobil nr. 26 30 91 09 og på www.flauenskjold.dk

Knud Rasmussen, Netek IR System A/S
Tlf. 98 54 23 88 og på www.netek.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078