23948sdkhjf

Carsten Holm A/S gearer op

Hos den fynske virksomhed, der udvikler, producerer og markedsfører standard- og specialpakninger og -tætninger til hydrauliske applikationer, har vækstkurven kun peget én vej gennem de senere år, og det er opad.
Virksomheden forsøger hele tiden at være proaktive i forhold til markedet - i form af løbende markedspenetrering samt markedsudvikling, og Carsten Holm A/S har løbende nye tiltag i støbeskeen.

I løbet af det seneste år har man fx fået flere varer på hylderne. Virksomheden har udvidet produktsortimentet med ca. 5.000 nye varenumre og råder i dag over 85.000 forskellige varenumre.

Tilvæksten i varenumre har også medført, at firmaet har måttet leje ekstra lagerplads ude i byen - helt nøjagtigt 371 kvadratmeter for at få plads til de mange ekstra varer.

- De nye produkter har gjort, at vi har en af de bredeste produktpaletter inden for pakninger og tætninger i Danmark - og dermed er vi i stand til at tilgodese langt de fleste behov, fortæller direktør i Carsten Holm A/S, Ulrik Holm.

- Disse nye tiltag kombineret med udviklingen i markedet har gjort, at vi løbende har behov for at styrke vores organisation med yderligere medarbejdere. Alene gennem de sidste 12 måneder har vi ansat fem nye medarbejdere, senest en intern sælger til vores afdeling i Ringe. Medarbejderstaben tæller i dag 26 ansatte i Danmark og fem ansatte i Kina, og vi leder i øjeblikket ihærdigt efter en dygtig ekstern sælger, som skal varetage salget på Fyn og i Jylland, slutter Ulrik Holm.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.068