23948sdkhjf

Roll-o-Matic solgt til kapitalfond

SE Blue Equity har overtaget den odenseanske producent af plastikposemaskiner.
SE Blue Equity foretog sit første opkøb i april, da man overtog EMT Nordic, og opkøb nummer to bliver altså Roll-o-Matic, som kapitalfonden nu har overtaget aktiemajoriteten i. Det skriver Børsen.

Sælger er investeringsselskabet Corpomatic. Til gengæld beholder administrerende direktør Birger Sørensen og udviklingsdirektør John Buk Jensen deres ejerandel i virksomheden, og de forsætter også i ledelsen.

Smal niche
Roll-o-Matic blev grundlagt i 1967 og ventes i 2013 at omsætte for ca. 100 mio. kr. Virksomheden har oplevet pæn vækst i kundekartoteket de seneste par år på trods af, at man opererer inden for en forholdsvis smal niche.

- Der er en god vækst i industrien. På de fjernere markeder går man fra mere enkle, lokale maskiner til mere avancerede, teknologiske løsninger, og det er godt for os, siger Birger Sørensen til Børsen.

I 2012 blev det til et beskedent overskud på 0,5 mio. kr., men det forventer Birger Sørensen vil stige i indeværende regnskabsår, fordi der er blevet skruet op for virksomhedens udviklings- og markedsføringsaktiviteter.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126