23948sdkhjf

Hvordan i alverden får vi den ud af porten?

En anderledes opgave er landet hos Jydsk Plade Bearbejdnings Center i Rødkærsbro.
Normalt er det mere traditionelle industrikunder, der lægger ordrerne hos Jydsk Plade Bearbejdnings Center, men den midtjyske underleverandør er også kendt for at tage de mere utraditionelle opgaver ind.

En af disse er Rødkærsbro-virksomheden i gang med for øjeblikket. Kunstner Rene Schmidt skal levere en metalskulptur, der skal stå ved Veterancenteret på den tidligere Ringsted Kaserne.

En måneds svejsearbejde
- Rene er kommet her tidligere, hvor vi har lavet nogle ting for ham, og vi tøvede da heller ikke med at tage denne udfordring op, siger Aage Søndergaard, medejer af JPBC.

Skulpturen er 4 meter høj og 4,4 meter bred, og for Aage Søndergaard og co. har opgaven indebåret en del bukke- og svejsearbejde.

- Vi startede omkring 1. august og skal være færdige 1. oktober. Alene den sidste måned har vi haft en mand til at svejse på den på fuld tid, forklarer Aage Søndergaard.

Der skal være tid til den slags
Han har dog ikke noget imod at bruge de mange timer på projektet, for det er med til at udfordre den midtjyske underleverandør.

- Det er næsten lige før, at der skal være tid til sådan noget. Vi har en interesse i at lave det, fordi det udfordrer også os, og det er en god test af det udstyr, vi har, siger Aage Søndergaard.

- Jeg er bare spændt på, om den kan komme ud af porten, når den er færdig, men ifølge beregningerne skulle det kunne lade sig gøre med en frigang på 15 cm, slutter han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095