23948sdkhjf

EK Industriværktøj har høstet de første messeordrer

For den skandinaviske værktøjsleverandør blev HI 2013 en kæmpe succes, der allerede har sat sit præg på virksomhedens ordrebog.
Det var især et nyt multifunktionsanlæg, der var med til at trække fulde huse på EK Industriværktøjs stand på HI.

- CPM-systemet kan anvendes af både små og store virksomheder i metalindustrien til rengøring og fjernelse af misfarvning af svejsesømme, polering samt mærkning af rustfri stål, forklarer Flemming Andreasen fra EK Industriværktøj.

Messe som i gamle dage
EK Industriværktøj og Hajo Tool havde stillet an med en fælles stand på HI, og det viste sig at være en stor succes.

- De sidste fire-fem år har det været lidt været op ad bakke på messerne. Men på HI var det som i gamle dage med mange besøg på standen. Og det var meget positivt, siger Flemming Andreasen.

- Man ved aldrig helt, hvordan et nyt produkt vil blive modtaget, men det gik over al forventning. Vi gik ud med EKI-systemet på det helt rigtige tidspunkt, fortsætter han.

Masser af kontakter
Nu skal en messes succes jo ikke blot måles efter, hvor mange mennesker der kigger forbi virksomhedens stand, men også efter, om der kommer noget salg ud af det efterfølgende. Også her er Flemming Andreasen dog allerede klar til at erklære HI 2013 for en succes.

- Vi havde vores to jyske sælgere med på standen. Normalt har vi ca. 20 hotte kontakter efter en messe. Denne gang fik vi over 40. Og det oplever vi som en ret markant stigning, forklarer Flemming Andreasen.

- Efterfølgende har vi allerede solgt 10 anlæg - så det har været over al forventning, slutter han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14