23948sdkhjf

Danish Yachts klar til vækst

Det nordjyske værft forventer at mande kraftig op i 2014, hvor der også forventes sorte tal på bundlinjen.
I 2011 besluttede Danish Yachts at ændre strategi. Skagen-værftet skulle ikke længere kun producere superyachter til alverdens rigmænd, men også bruge deres viden om kompositmaterialer til at producere hjælpefartøjer til vindmølle- og offshore-industrierne.

Det strategiske valg blev taget, fordi finanskrisen havde sat en effektiv stopper for salget af superyachter. Over de seneste fem år har Danish Yachts da også tabt 167 mio. kr., men nu begynder det at lysne skriver Børsen.

35 nye ansatte
I april leverede Danish Yacht sit første fartøj til det norske rederi Odfjell, og rent faktisk er ordrebogen fyldt helt op i 2013 og et godt stykke ind i 2014.

Det betyder, at der er brug for ekstra hænder på værftet, og administrerende direktør Patrik von Sydow forventer at ansætte 35 nye medarbejdere i løbet af det kommende år, så man i alt kommer op på 135 ansatte. Rent økonomisk ser han også lys for enden af tunnelen oven på et 2012-underskud på 73 mio. kr.

- Mit absolutte mål er, at vi skal i plus næste år. Og vi kan se, at vi er på rette vej, siger Patrik von Sydow til Børsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079