23948sdkhjf

3D-teknologi trak tilskuere på HI 2013

Zebicon præsenterede 3D-scanning af emner og omgivelser på industrimessen i Herning.
Måleteknik og kvalitetskontrol lyder ikke som det mest opsigtsvækkende og tiltrækkende på en messe. Men på den netop afsluttede HI 2013-messe oplevede målevirksomheden Zebicon det modsatte. For med live præsentation af avanceret 3D-måleudstyr var der godt besøgt på virksomhedens stand.

- Der er kamp om de besøgende, når vi står der på hver vores stand. Men en 3D-scanner med blue-light teknologi er et godt trækplaster, da scanneren kaster blåt lys ud over gangarealerne, og dermed får en del besøgende til at stoppe op, forklarer marketing manager Katja Ramsing med et smil.

Stor interesse
Heldigvis var det dog ikke kun scanneren, der var interessant for de besøgende, men også resultatet og de mange muligheder, teknologien giver inden for blandt andet opmåling og kvalitetskontrol.

- Vi har oplevet stor interesse fra de besøgende i år, både fra små og store virksomheder, og naturligvis også fra de mange studerende, vi møder på messen. Så alt i alt er vi rigtig godt tilfredse med HI 2013, fortæller hun.

Udover blue-light 3D-scanneren til emnescanning havde Zebicon også medbragt en laserscanner til scanning af omgivelser som fabrikshaller og rørinstallationer. Denne gav anledning til snak med de besøgende omkring renovering af produktionslokaler og installation af nyt maskineri.

Innovation Track var en positiv oplevelse
Zebicon havde i år valgt at opstille en stand på HI-messens nye initiativ ”Innovation Track” på Vækst- og Innovationstorvet.

Her var der fokus på 3D-scanning i designprocessen, og de besøgende kunne se, hvordan en designerstol var blevet scannet og 3D-printet. Herudover var det især et topstykke fra en speedwaycykel og en fræst dåse, der tiltrak de besøgendes opmærksomhed.

- At have en stand på Innovation Track var bestemt positivt for Zebicon, og vi vil afgjort bakke op om et lignende initiativ igen en anden gang, afslutter Katja Ramsing.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08