23948sdkhjf

Renrums-specialist får nye ejere

Kolding-virksomheden Zenitech.dk er med virkning fra 1. juli blevet opkøbt af nordjyske Columbia Mekan.

- Det har længe været mit ønske at fremtidssikre Zenitech.dk, og der er lige netop, hvad der nu sker med salget af mit livsværk til Columbia Mekan Aps, siger stifter og indehaver af Zenitech.dk, Per Møller Jørgensen, i en pressemeddelelse.

- Det vigtigste for mig har været at finde nogen, jeg stoler på vil tage sig godt af Zenitech.dk, og det har jeg fundet. Mine kollegaer og jeg forsætter i den nye konstellation, og hverken kunder eller leverandører vil mærke nogen forskel - udover et nyt kontonummer, fortsætter han.

Columbia Mekan blev stiftet i marts 2024 og er resultatet af svenske Columbia Elektroniks opkøb af det tidligere Mekan i Støvring. Stifter og medindehaver af Mekan, Per Pedersen, der nu står i spidsen for Columbia Mekan, er meget glad for at få Zenitech.dk ind som en del af virksomheden.

- Et af de ønsker, jeg havde med salget af Mekan til Columbia Elektronik AB, var at komme i gang med forretningsudvikling af Mekan og se, hvad det kunne blive til, når der kom flere kræfter til. Og det ønske har jeg i den grad fået opfyldt med opkøbet af Zenitech.dk, og jeg glæder mig til at arbejde sammen med Per Møller Jørgensen, siger Per Pedersen.

Columbia Mekan er en del af Addtech-koncernen, som har mere end 150 skandinaviske virksomheder under sin paraply.

- Når jeg står i dag og ser på hvad Zenitech.dk har opnået gennem årene og den produktportefølje Zenitech.dk har inden for ESD- og renrumsprodukter, så er jeg en meget stolt mand, siger Per Møller Jørgensen.

- Med jysk besindighed har vi haft en stabil vækst, som jeg har skabt sammen med mine fantastisk dygtige og loyale kollegaer og ikke mindst en masse trofaste kunder, der har fattet smag for vores forretningsmodel, tilføjer han.

Zenitech.dk har to specialer: Det ene er produkter til klassificerede renrum og kontrollerede omgivelser, det andet er ESD-produkter i bred forstand og ikke mindst egenproducerede inventarløsninger. ESD-rådgivning, audit og undervisning vil også fortsat være en væsentlig del af forretningen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063