23948sdkhjf

Rekordordre til Caldan Conveyor

I juni måned fik Caldan Conveyor sin hidtil største ordre på tre stk. transportanlæg til Maersk Container Industry. Samlet anlægssum: 28,5 mio. kr.
Mærsk opfører i San Antonio, Chile den første kølecontainerfabrik i Sydamerika. På anlægget skal der produceres såkaldte “reefer”-kølecontainere – lige fra opsvejsning af containerdele og efterfølgende overflade-behandling til slutmontage af færdige containere.

Mærsk Container Industry er den eneste producent, som på verdensplan leverer både kølemaskiner og kølecontainere. Produktionsanlægget er den hidtil største danske investering i Chile - når det står færdigt, forventes en produktionskapacitet på omkring 40.000 kølecontainere om året.

Overfladebehandlingsdelen i projektet, dvs. kabiner til forbehandling og tørring, kabiner med malerobotter, ovne samt den interne transportlogistik leveres af et konsortium bestående af en kinesisk og tre danske virksomheder, heriblandt Caldan Conveyor.

Til projektet leverer Caldan to power & free overhead conveyor varianter, nemlig P&F420- og P&F400-systemerne. På det kraftigere P&F420-system transporteres boxdelen af 40 fods reefer-containerne, mens de to P&F400-systemer anvendes til transport af containerrammer, døre samt ”back covers”.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078