23948sdkhjf

Norsk rørproducent går ind i Danmark

Norske Hallingplast producerer plastrør til blandt andet vand, afløb samt olie og gas. Virksomheden har rødder tilbage til 1969, og har produktion i industriområdet Kleivi mellem Bergen og Oslo.

I 2015 etablerede Hallingplast sig i Sverige, og i 2023 åbnede man kontor i Finland. Nu er turen kommende til Danmark, oplyser Metal Supplys norske søstermedie Plastforum.no.

- Vores rør er blevet taget godt imod på det danske marked, og vi er vokset hurtigt. For at fortsætte den gode trend har vi valgt at satse endnu mere på Danmark. Vores naboer i syd investerer meget i infrastruktur, for eksempel sker der en stor udbygning og modernisering af energinettet, og de foretrækker rør af høj kvalitet til vand og afløb, siger daglig leder i Hallingplast, Sverre Tragethon.

Foretrækker rør fra Norden

Til at stå i spidsen for satsningen er Peter Ziegler blevet ansat som salgschef. Han har mere end 25 års erfaring fra leverandørindustrien til vand, afløb og energi. Blandt andet har han gennem en længere årrække været ansat hos tyske Egeplast International.

- Peter kaldes lige spøgefuldt for ”Mr. Plastrør” i Danmark. Vi kender ham godt som en dygtig konkurrent gennem mange år. Han har et stort netværk i Danmark og høj troværdighed i branchen. Dette er en ansættelse vi er meget fornøjede med, siger Sverre Tragethon.

Peter Ziegler kommer til at arbejde tæt sammen med Jonas Albin fra det svenske datterselskab Hallingplast AB, som har bygget salget op i Danmark.

- Ikke alle får en så spændende udfordring, når de nærmer sig sidste del af karrieren. Hallingplast er et godt selskab med dygtige eksperter, og vi har produkter af høj kvalitet. I Danmark er det en tradition at foretrække nordiske produkter, som holder længe, og det bliver en stor glæde at hjælpe Hallingplast med at vokse hernede, siger Peter Ziegler.

Det er især rør til vand og afløb, der satses på. Derudover er Danmark i gang med en omfattende udbygning af vedvarende energi som skal videreføres i underjordiske ledningsnet.

- Der skal lægges rigtig mange rør i de kommende år for at udskifte ledningsnettet i vand- og afløbsnettet. Derudover skal der etableres et større ladenet til elbiler. Min opgave er at bidrage med god teknisk rådgivning overfor både nye og gamle kunder i Danmark, siger Peter Ziegler.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062