23948sdkhjf

Tidligere Polytech-direktør har fundet nyt job

1. juni fratrådte Mads Kirkegaard som administrerende direktør hos Polytech.

Den 1. september afløser han Steen Bødtker som administrerende direktør hos Dafa Group efter at sidstnævnte har stået i spidsen for virksomheden i seks år.

Mads Kirkegaard har de seneste 17 år være ansat i Polytech, Bramming, heraf de sidste 12 år som administrerende direktør. 

- Vi er glade for at have tiltrukket en kapacitet som Mads Kirkegaard som ny øverste chef for Dafa. Mads har stået i spidsen for en særdeles succesfuld udvikling og vækstrejse i Polytech, og jeg er overbevist om, at han med sin energi og store erfaring fra en beslægtet branche kan bidrage væsentligt til, at Dafa opfylder sine ambitiøse strategiske målsætninger, siger bestyrelsesformand i Dafa Group, Eivind Kolding, i en pressemeddelelse.

Kommende administrerende direktør Mads Kirkegaard udtaler:

- Jeg glæder mig til at tiltræde rollen som topchef i Dafa. Dafa er en spændende virksomhed med store vækstmuligheder både geografisk og inden for en række industrisegmenter. Det bliver spændende sammen med det øvrige ledelsesteam at søge at indfri virksomhedens store potentiale.

Dafa blev grundlagt i Danmark i 1939. Den tidligere fremstilling og montering af bronzetætningslister har udviklet sig til produktion af produkter i skum- og gummimaterialer til byggeri, industri og vindenergi, såsom pakninger, fugebånd samt lyd- og vibrationsdæmpende løsninger.

Dafa-gruppen beskæftiger samlet cirka 320 medarbejdere fordelt på tre kontinenter og i ni lande, med produktion i Danmark, Italien, Polen og Kina.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109