23948sdkhjf

Medie: Stor maskinproducent sat til salg

Kapitalfonden Altor er klar til at sælge Haarslev Industries, som de købte i 2012 af familien Østergaard Nielsen. Det skriver Kapitalwatch med henvisning til mediet Inside Private Equity.

Ifølge mediet har Altor hyret Nordeas corporate finance-afdeling til at undersøge mulighederne for et salg, og prislejet vil angiveligt være 2,5-3 mia. kr.

- Når man er ejet af en kapitalfond, er man teknisk set altid til salg, men det er korrekt, at vi nærmer os en periode, hvor vi skal til at finde nogle andre ejere. Haarslev performer rigtig stærkt i øjeblikket, vi har et stærkt kapitalberedskab og et rigtig godt samarbejde med vores ejere. Derfor har vi ikke travlt, siger Kim Christensen, administrerende direktør hos Haarslev Industries, til mediet.

Haarslev Industries, der producerer udstyr til forarbejdning af kødaffald, havde de første år efter overtagelsen ganske solide overskud med fra 2017 og fremefter har selskabet haft et samlet underskud på næsten 300 mio. kr. med kun et enkelt år med sorte tal på bundlinjen. Regnskabet for 2023 er endnu ikke offentliggjort.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062