23948sdkhjf

Dansk hydraulikkæmpe på opkøb

HydraSpecma har købt Agder Slangeservice, som ligger uden for Kristiansand i det sydlige Norge.

Opkøbet er et led i HydraSpecmas ambition om at styrke sin tilstedeværelse på det norske marked

Agder Slangeservice er et uafhængigt selskab som tidligere var en del af Agder Gruppen, der gik konkurs i maj. Virksomheden er specialiseret i slange- og rørkomponenter til tunnel- og byggeindustrien. De leverer alle typer industrislanger og fittings inden for hydraulik, drivmidler, trykluft og vand.

Den norske virksomhed har samarbejdet med HydraSpecma igennem flere år og har fungeret som koncernens partner på det norske marked.

- Med vores allerede stærke tilstedeværelse i Danmark, Sverige og Finland er det naturligt for os at se mod Norge, hvor vi har en ambition om at bringe vores brede produktsortiment og udmærkede tjenester ud til flere norske kunder, siger Morten Kjær, koncernchef i HydraSpecma, i en pressemeddelelse.

- Et opkøb i Norge passer fuldt ud med vores strategi om at være den foretrukne partner og førstevalget inden for vores felt på tværs af Norden. Agder Slangeservice AS og deres måde at arbejde på er et godt match med HydraSpecmas nordiske division, som betjener vores kunder inden for nationale producenter og eftermarkedet, og vi ser frem til at byde de nye kolleger velkommen ombord, fortsætter han.

Efter opkøbet er HydraSpecma til stede på to lokationer i Norge, idet man allerede har værksted og salgsenhed i Flekkefjord vest for Kristiansand.

- Vores mål er at videreudvikle vores evne til at betjene vores norske kunder ved at sikre lokal service i Kristiansand med HydraSpecmas produktsortiment, hydraulik-kundskab, service og værkstedsekspertise, siger Magnus Moberg, administrerende direktør, strategisk leder for den nordiske IAM & OEM-virksomhed i HydraSpecma.

Agder Slangeservice forventes at fusionere ind i HydraSpecma Norge AS inden udgangen af 2024.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094