23948sdkhjf

Sondex står foran vækst-boom

Ejer og direktør Aage Søndergaard Nielsen drømmer om en tredobling af omsætningen hos den sydjyske varmeveksler-producent.
Selv om Sondex ikke for alvor har været ramt af krisen, så venter direktør Aage Søndergaard Nielsen alligevel på, at resten af erhvervslivet afblæser den. For når det sker, er han klar til at sætte yderligere turbo på Kolding-virksomheden.

- Når krisen går over, står vi stærkt med nye fabrikker over hele verden, og så kan det ikke udelukkes, at vi enten kan fordoble eller tredoble omsætningen, siger han til Børsen.

Ny fabrik i Brasilien
I 2012 omsatte Sondex for 864 mio. kr., og det betød en vækst på 5 procent sammenlignet med året før. Tidligere har virksomheden dog kørt med mere solide tocifrede vækstrater, og det satser Aage Søndergaard Nielsen bliver tilfældet igen.

Væksten skal især komme uden for Danmark, og for øjeblikket er det blandt andet det amerikanske marked, der viser god vækst.

Det samme forventer Aage Søndergaard Nielsen bliver tilfældet i Brasilien, hvor koncernen for øjeblikket er ved at opføre en ny fabrik, så man kan producere lokalt og dermed slippe for den gigantiske toldmur, der er på eksport af varer til Brasilien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096