23948sdkhjf

Producent af armeringsstål bytter rundt på direktører

Den nuværende direktør for Celsa Steel Service Danmark, Magnus Lundgren, har fået nye udfordringer hos Celsa Steel Service Finland, hvor han tiltræder som managing director.

Derfor skal det danske datterselskab have ny direktør, og det bliver Håkan Magnusson, som, ud over hans nuværende rolle som managing director for Celsa Steel Service i Sverige, i løbet af juni også overtager hvervet som managing director for Celsa Steel Service i Danmark. Det oplyser virksomheden på sin hjemmeside.

Håkan Magnusson har været en del af byggebranchen siden 2005. Han har tidligere haft roller som managing director i Norge samt marketing og produktchef i Danmark hos tagproducenten Icopal. Derudover har han erfaringer med forretningsudvikling og implementering af strategiske initiativer.

Håkan Magnusson har været direktør for Celsa i Sverige siden 2019 og har en uddannelsesbaggrund som ingeniør suppleret med et marketingstudie fra Växjö Universitet.

Siden 2006 har Celsa Steel Service tilhørt den spanske koncern Celsa Group, der er en af Europas største stålproducenter med flere stålværker i Europa og med salgskontorer over hele verden.

Det danske kontor og produktion er beliggende i Ølstykke, hvor der ifølge cvr er i underkanten af 80 ansatte.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096