23948sdkhjf

Linak Danmarks første elev bliver direktør

Når kalenderen rammer 1. juli, betyder det nye tider hos Linak Danmark. Selskabets administrerende direktør gennem de seneste 17 år, Peter Duch-Svenson, har valgt at gå på pension. Det oplyser virksomheden på sin hjemmeside.

Peter Duch-Svenson startede hos Linak i år 2000, hvor han var administrerende direktør i det franske datterselskab i tre år. Efter en kort pause fra Linak, blev han i 2006 ansat som administrerende direktør hos Linak Danmark i Silkeborg.

Ny mand på direktørposten er Søren Brøndum Petersen.

Kalenderen skrev 1. februar 1994, da han for første gang trådte ind ad døren hos Linak Danmark. Dengang kunne han kalde sig for Linak Danmarks første elev. Allerede da havde Søren et ønske om at rejse, og i 1995 rejste han til USA, hvor han var med til at starte det amerikanske datterselskab op.

I 1997 vendte han hjem til Linak Danmark som sælger for Deskline i København, hvor salget af bordsystemer for alvor tog fart med DL1-systemet. I 1999 flyttede han til Als, hvor han blev area manager for Østeuropa, Afrika, Østrig og Tjekkiet. I 2001 gik turen igen til USA, hvor Søren Brøndum Petersen blandt andet var regional sales manager for Vestkysten samt SBU manager for Deskline North America.

I 2013 besluttede Søren Brøndum Petersen og familien sig for, at de skulle tættere på Danmark. Han takkede derfor ja til en stilling som managing director i Spanien, hvor dét, der egentlig var tiltænkt som et hurtigt pitstop i rejsen hjem til Danmark, blev til 10 gode år i Barcelona.

Nu er han for alvor klar til at vende næsen hjem til Silkeborg, og her over 30 år senere kan Søren Brøndum Petersen igen træde ind ad døren hos Linak Danmark – denne gang som administrerende direktør samt regional vice president, Europe North sales.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11