23948sdkhjf

ChinaConsult hjælper SMVere i gang i Kina

Det nordjyske firma, ChinaConsult, vil med base i byen Hefei i Kina hjælpe især små og mellemstore virksomheder ind i Kina.
Det er ikke kun store, danske industrikoncerner, der kan have fordel af at placere dele af produktionen i Kina. Små- og mellemstore virksomheder kan i lige så høj grad få gavn af mulighederne derude. Det kan blot se noget mere uoverskueligt ud for den lille end for den store, men det er der råd for, mener den nordjyske erhvervsmand Hans Jørgen Dalum ifølge ErhvervsBladet.

Hans Jørgen Dalum har etableret et nyt selskab, ChinaConsult A/S, der med base i den kinesiske by Hefei syv timers kørsel fra Shanghai vil hjælpe især små og mellemstore virksomheder med deres entre i Kina.

Hans Jørgen Dalums eget livsværk er virksomheden HD Design, der udvikler, producerer og sælger systemer til placering af forskellige former for terminaler i butiksmiljøer samt registreringssystemer til kontorer og industrielle miljøer. Virksomheden benytter selv kinesiske underleverandører, og det er egne erfaringer fra Kina, der har dannet baggrund for udviklingen af konceptet i ChinaConsult, skriver ErhvervsBladet i dag.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109