23948sdkhjf

Anmasi Group udvider på flere fronter

Anmasi Group, der producerer anlæg inden for industriel rengøring, filtrering og spildevandsrensning, har udvidet med en ny hal på 1.000 kvadratmeter. Det bringer det samlede areal på Thorsvej 240 i Grindsted op på 2.500 kvadratmeter. Det oplyser Anmasi i en pressemeddelelse.

Udvidelsen skal bruges som kapacitetsudvidelse inden for produktion og test af virksomhedens avancerede teknologiske løsninger, og skal understøtte virksomhedens fortsatte vækst.

Den nye hal er allerede taget i brug og benyttes til færdigmontage og test af Anmasi Groups produkter. Disse inkluderer Anmasi vaskeanlæg, Envotherm inddampningsanlæg og Filco filtreringsanlæg. Her får kunderne, som primært kommer fra Danmark og Tyskland, men også fra andre europæiske lande via agenter og forhandlere, mulighed for at godkende anlæggene inden levering.

Den tidligere hal er blevet omdannet til et udstillings- og testcenter, hvor potentielle kunder kan se demonstrationer og teste anlæggene, før de foretager et køb. Anmasi har også etableret et laboratorium, hvor der udføres præcise målinger for at sikre, at deres anlæg opfylder de høje krav, der er fastsat af forskellige ISO-standarder.

Filco udvider også produktionskapaciteten

Også søsterselskabet Filco, der har til huse i Kjellerup, er flyttet ind i en ny produktionshal. Flytningen styrker kapaciteten til at fremstille udstyr og maskiner til væskefiltrering samt vaskeanlæg. Den nye bygning er et svar på den stigende efterspørgsel og en betydelig vækst i ordrer.

Med de nye faciliteter på i alt 1.000 kvadratmeter, heraf 200 kvadratmeter kontorplads og 800 kvadratmeter produktionsareal, kan Filco nu håndtere større projekter og effektivisere arbejdsgangene. De ansatte har fået helt nye og forbedrede kontorfaciliteter, inklusive et nyt konferencerum.

Den nye bygning er designet med fokus på bæredygtighed. Solceller på taget og en generel energioptimering sikrer en reduceret miljøbelastning, og der arbejdes dedikeret hen imod en CO2-neutral produktion.

Filco ser optimistisk på fremtiden og planlægger at udvide produktionen yderligere samt at styrke tilstedeværelsen i Europa gennem et voksende forhandlernetværk. Vand og væsker bliver globalt en mindre ressource, hvilket øger behovet for genanvendelse, som netop er Filcos kernekompetence.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081