23948sdkhjf

Drive-specialist med nyt salgsselskab på markedet

Den tyske drive-specialisten Faulhaber åbner nu eget kontor i Danmark. Det sker i Allerød nord for København.

Dermed vil virksomheden selv overtage salg og rådgivning fra den hidtidige partner Compower. Fokus for det nystiftede Faulhaber Danmark ApS er at styrke nærheden til kunderne.

Mireille Deckers-Strobel, head of global sales hos Faulhaber, opsummerer:

- Vores drive-systemer er kendt på det globale marked for deres ydeevne og kvalitet. Efter åbningen af vores afdelinger i Holland, Polen, Østrig og Italien i de seneste år er der nu opstået endnu en mulighed i Nordeuropa. Med vores tilstedeværelse i Danmark kan vi forstå behovene på de lokale markeder endnu bedre og være til rådighed for vores kunder i nærheden.

Ved at etablere sig lokalt i Danmark vil Faulhaber forfølge muligheden for at konsolidere eksisterende relationer og sikre hurtigere responstider. Den opgave kommer Claus Lauritsen til at varetage fremover. Han følger med over fra Compower, hvor han har været ansat siden 2013.

Faulhaber blev grundlagt i 1947 af Fritz Faulhaber i den schwabiske by Schönaich syd for Stuttgart. Virksomheden har specialiseret sig i udvikling, produktion og brug af micro drive-systemer, drive electronics og komponenter.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096