23948sdkhjf

Producent af vaskerobotter køber samarbejdspartner

I forbindelse med et planlagt generationsskifte hos Washpowers franske distributør, ID1Port, har Washpower opkøbt 80 procent af virksomhedens aktier.

Aftalen indebærer, at ID1Ports tidligere ejer, Christian Lescouezec, forbliver i virksomheden i seks måneder for at sikre en gnidningsfri overgang. Derudover vil virksomhedens to andre ejere, Olga Le Jeune og Pierre Pronost, der hver beholder 10 procent af aktierne, fortsætte deres roller i organisationen.

Peter Tipsmark, CEO for Washpower, har gennem hele processen understreget den strategiske betydning af det franske marked og udtalt, at Frankrig har stor værdi for Washpowers aktiviteter.

Gennem de seneste syv år har ID1Port udviklet markedet indenfor vaskerobotter til landbrugssektoren, ved at sælge Washpowers vaskerobotter med stor succes.

Med opkøbet af ID1Port forventer Washpower at sikre kontinuitet for de eksisterende kunder og samtidig udnytte ekspansionen til fremtidige vækstmuligheder på tværs af forskellige segmenter i Frankrig. Desuden har han annonceret planer om yderligere to ansættelser inden for det nyetablerede datterselskab i Frankrig.

- Hos Washpower ser vi frem til at fortsætte arbejdet med at levere pålidelige vaskeløsninger til vores franske kunder og styrke vores tilstedeværelse i Frankrig yderligere, siger Peter Tipsmark i en pressemeddelelse.

Se nøgletal for:
Læs mere om: robotter
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.723