23948sdkhjf

Technicon opruster i ledelsen

Det hurtigt voksende automationshus Technicon ændrer nu sin organisation. Det sker i den intensiverede jagt på globale pharma-kunder.

I løbet af de senere år har Technicon fået flere og flere pharma-opgaver, og den voksende efterspørgsel efter avancerede løsninger fra den internationale life science-branche har bidraget til, at antallet af medarbejdere er mere end fordoblet. I dag tæller Technicon i alt 87 ansatte.

Forfremmer tre fra egne rækker

Organisationsændringen betyder at tre af Technicons medarbejdere netop er blevet forfremmet. Det drejer sig om Thomas Heltzen, der bliver ny COO, samt Rikke Pilgaard og Tushar Agarwal, der per 1. juni er udnævnt til henholdsvis senior project manager og senior software engineer.

I den forbindelse udtaler CEO og medstifter Casper Hansen:

- Kravene og forventningerne er høje i life science-industrien. Vores strategi fordrer, at vi organisatorisk er gearet til at være teknologisk ahead of the curve i samspillet mellem robotteknologi og software, så vi er i stand til at levere effektive svar på selv de vanskeligste udfordringer i alle trin af værdi- og produktionskæden.

- Vi skal altid have et organisationsmæssigt setup, hvor vi med høj smidighed, faglighed og innovationskraft er preferred partner. Derfor er de organisatoriske ændringer og udnævnelserne et naturligt led i realiseringen af vores vækstmål, fortsætter han.

- Det er indlysende og oplagt at udnævne Thomas Heltzen til ny COO. Thomas har igennem årene bevist sin evne til effektivt og med sindighed og overskud at drive de mest komplekse projekter godt igennem. Fremover samler vi alle projekter hos Thomas Heltzen, der dermed fremadrettet får hovedansvaret for Technicons voksende portefølje af projekter.

Nuværende pharma-chef vil ned i tid

Thomas Heltzen kommer til at arbejde endnu tættere sammen med Rikke Pilgaard og Tushar Agerwal, der ligeledes har været en del af Technicons udviklings- og projektteam i en årrække. Nu udvides deres ansvarsområder.

- Det mig en stor fornøjelse, at Rikke Pilgaard nu forfremmes til senior project manager. Hun kombinerer en solid kommerciel tilgang med tekniske indblik, energi og passion. Hun har en ”proven track record” i forhold til at sikre funktionalitet og kvalitet i vores voksende projektportefølje. Hun har blandt andet både været primus motor i forhold til at drive Technicons indtræden i den regulerede pharmaceutiske dokumentationsverden og optimering af vores standardiseringsprocesser.

- Det er en glæde, at vi kan forfremme Tushar Agarwals til senior software engineer med ansvar for vores Pharma PP sluttrinsprojekter. I sine foreløbige fem år som Technicon-medarbejder har Tushar gang på gang demonstreret sit høje faglige niveau, hvor han har forenet sin viden om teknik med eminente planlægningsevner.

Nuværende head of pharma, Michael Kjølner Hansen, har valgt efter eget ønske at gå ned i tid, og han tilknyttes fremadrettet Technicon som ekstern rådgiver.

- Jeg ønsker at takke Michael Kjølner Hansen for sin enorme indsats med at bringe Technicon op på det nuværende niveau. Det er en glæde at vi også fortsat kan trække på Michaels store viden om, hvordan man med automation styrker pharma-industriens produktionsprocesser, siger Casper Hansen.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.085