23948sdkhjf

HI 2013: Optimisme hos Titgemeyer

Komponentleverandøren mærker det begyndende opsving, og på HI tyder det også på, at virksomhedens sælgere kommer hjem med nogle gode leads.
Greve-virksomheden Titgemeyer er ikke gået fri af krisen. Som leverandør af komponenter til den mekaniske industri har virksomheden mærket de svære tider, men nu lysner det – sådan lyder meldingen i hvert fald fra direktør Finn Kristiansen.

- 2013 er lidt bedre end 2012. Vi følger konjunkturerne og eksportindustrien inden for metalbranchen, så når de får det bedre, får vi det også bedre. Så har vi løbende fået nye produkter i vores sortiment, så vi ligger nok lidt foran konjunkturerne, lyder meldingen.

Interessante forespørgsler
Titgemeyer er at finde på Subsupplier-messen i hal J, og da Metal Supply lagde vejen forbi onsdag ved middagstid, var det en tilfreds direktør, der tog imod.

- I går var der ikke så mange besøgende, men i dag har der faktisk været godt besøgt, og der har vi haft brug for alle sælgere på vores stand. I dag har kvaliteten af de besøgende også været ok – der har været noget at arbejde med, konstaterer Finn Kristiansen.

- Vores mål er at komme hjem med lidt flere besøgsrapporter end sidste gang, og som det går lige nu, ligger vi nok ca. på samme niveau som HI i 2011, tilføjer han.

Også blandt de besøgende kan Finn Kristiansen spore en stigende optimisme.

- Der er nogen, der kommer med interessante forespørgsler, og de fleste melder da også tilbage, at de har lidt mere at arbejde med end tidligere, slutter han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094