23948sdkhjf

Smedevirksomhed bygger ny fabrik: Dobler op på pladsen

Går alt efter planen kan vestjyske Steelxperts i begyndelsen af 2025 rykke ind i et 3.350 kvadratmeter stort domicil på Vagn Kloses Vej i Holstebro. Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

Det er kun cirka 6 km fra den nuværende fabrik men alligevel en verden til forskel. Steelxperts får nemlig dobbelt så meget plads i den nye fabrik.

- Vi har brug for mere plads, for vi kan simpelthen ikke være flere her. Vi sidder og står praktisk talt på lårene af hinanden. Tre fjerdedele af vores medarbejdere er tit ude af huset, men som tingene er lige nu, har vi ikke mulighed for at tilknytte flere, siger medejer og salgschef Torben Smidstrup til Dagbladet Holstebro-Struer.

Steelxperts er i dag 63 medarbejdere.

Den nye fabrik skal bygges af Midtjysk Albyg, og det kommer til at udgøre to haller, kombineret produktion og lager samt administration og frokostrum.

Hallerne opføres med stålspær og præfabrikerede facade- og tagelementer i træ. Administrationsbygning bliver opført med limtræsspær og også her bruges præfabrikerede træelementer til facade og tag.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109