23948sdkhjf

HI 2013: Linak med rekordstor messestand

Aktuator-producenten satser stort på dette års HI-messe – blandt andet med en verdensnyhed til spildevandsbranchen.
- Vi har været med gennem de sidste 20 år, og det er den største stand, vi nogensinde har haft. Til gengæld har vi valgt at køre en mere minimalistisk stil på standen og fokuserer på få af vores produkter.

Salgschef Lars Omme er ikke i tvivl om, at HI 2013 er stedet for Linak, der i år har flere nyheder med på messen, hvoraf den ene har fået tre stjerner i HI Marks og samtidig er en blandt 91 verdensnyheder på messen.

Præsenterer verdensnyhed
Linak har udviklet en aktuator og et styringssystem, der kan sikre en automatisering af ventilerne i renseanlæg, som derefter nemt og enkelt kan overvåges. Og på HI får markedsføringen af netop dette produkt fuld skrue.

- Messen er vigtig for at få nye kunder inden for spildevand. Her er det typisk forsyningsselskaber og rådgivende ingeniører, vi gerne vil have fat i, og vi har da også sendt invitationer ud til en hel masse, som vi forventer vil besøge os her på messen, forklarer Lars Omme, og fortsætter:

- Vi forventer os rigtig meget af produktet, som vi nu kører i stilling på det danske marked. Og bliver det en succes her, ruller vi det ud i Europa.

Travl formiddag
På standen har Linak dog også løsninger med til virksomhedens mere traditionelle kunder inden for landbrug og industri, og den kombination lod til at falde i de besøgendes smag.

- Vi har haft rigtig mange mennesker på vores stand, og det plejer der ellers ikke at være den første dag. Og det var faktisk lige fra kl. 9, da messen åbnede, lyder det fra Lars Omme.

Han vil ikke ud med Linaks succeskriterier for messen, men han forklarer, at man har sat sig et ”forholdsvist stort mål”, som skal afspejle den rekordstore stand, virksomheden har investeret i.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078