23948sdkhjf

HI 2013: HI-debutant på kundejagt

Djuma Industri er med på HI for første gang. Markedsføring er nemlig alfa og omega i en branche, hvor der er hård konkurrence, mener direktør Ib Meldgaard Møller.
Han er selv kommet på HI-messen gennem en årrække, men det er første gang, at Djuma Indsustri har en stand.

- Jeg har overtaget firmaet for 1½ år siden, og der er aldrig tidligere blevet gjort noget for at promovere virksomheden. Derfor besluttede jeg, at vi skulle på HI-messe, forklarer Ib Meldgaard Møller.

Domineret af vindmølleindustrien
Djuma Industri er blandt andet storleverandør til vindmølleindustrien, som står for 60-65 procent af virksomhedens omsætning, og Djuma Industri er da også at finde på HI’s Wind Power-messe, som har undergået en kraftig forvandling i år.

For den østjyske virksomhed betyder det dog ikke så meget, om de interesserede kommer fra vindmølleindustrien eller ej – bare de lægger mærke til Djuma Industri.

- Vi kan sagtens tage flere opgaver ind lige nu, og det er selvfølgelig også en af grundene til, at vi står her. Vi har et af de største overfladebehandlings-setup i Danmark med seks store sprøjtekabiner, og det er klart, at der skal noget nyt igennem dem hver uge, siger Ib Meldgaard Møller.

Skal lukke ordrer på messen
Djuma-direktøren er da heller ikke i tvivl om, at det lønner sig at være udfarende på en messe som HI, selv om han som debutant ikke har sat de helt store målsætninger op hjemmefra.

- Vi håber selvfølgelig på at få en hel masse nye kunder, men får vi bare én ny, stor kunde, så er målet nået. Derudover har vi fire-fem kunder, der er med på messen, som vi tager en snak med, og der er også nogle af dem, som vi har konkrete forhandlinger med, som vi skal have lukket på messen, fortæller Ib Meldgaard Møller, og slutter:

- Der er ingen tvivl om, at vi vil komme til at gentage det her – og ikke bare i HI-regi. Vi overvejer fx også messer i Tyskland og Norge, hvor vi også har kunder og kontakter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112