23948sdkhjf

Nyt om navne: Ny driftschef hos østjysk maskinfabrik

Det er en driftschef med en stærk kommerciel profil, der er sat i spidsen for den østjyske maskinfabrik Jenit med adresse i Horsens Nord. Som ny COO bliver Henrik Uldall en central figur i selskabets vækststrategi.

- Jeg ser frem til at bidrage til at realisere virksomhedens ambitioner, siger Henrik Uldall, der har det daglige ledelsesansvar for Jenit og de 20 medarbejdere med reference til administrerende direktør og indehaver Jeppe Rasmussen.

Vækstambitioner

Med ansættelsen af Henrik Uldall vil Jenit for alvor begive sig ud på den vækstrejse, som blev skitseret forud for opførelsen af virksomhedens nye domicil i 2021.

- Med Henrik om bord har vi nu sat det team, der skal drive den langsigtede udvikling af Jenit. Henrik kender branchen indgående og kan starte flyvende. Med et skarpt øje på kvalitet og effektivitet, er jeg overbevist om, at vi kan skabe markante resultater, udtaler Jeppe Rasmussen.

Jeppe Rasmussen erhvervede Jenit tilbage i 2011. Efter nogle år med adresse i Yding flyttede Jenit til sin nuværende adresse i Horsens Nord i 2021. Jenit er et søsterselskab til landbrugsmaskinforretningen Yding Smedie & Maskiner, der holder til på samme adresse og har samme ejer som Jenit.

- Vi har et godt udgangspunkt for ekspansion. Efter et par år med fokus på rekruttering af de rette specialister og etablering af virksomheden i de nye rammer her på Egeskovvej, er vi klar til næste fase, nemlig fuld udnyttelse af vores kapacitet og helt unikke erfaring som maskinbyggere, lyder det fra Jeppe Rasmussen.

Tung baggrund i branchen

Henrik Uldall har allerede et indgående kendskab til metalbranchen, dels som grundlægger af maskinfabrikken MC Uldall, dels som leverandør i den rustfrie branch. Det har givet Henrik Uldall et meget stort internationalt netværk af kunder og leverandører i hele Europa.

- Jeg er meget imponeret over Jenits topmoderne faciliteter med 3.000 kvadratmeter under tag og en velfungerende maskinpark, lyder det fra Henrik Uldall.

Han fremhæver imidlertid allermest Jenits stærke medarbejderteam, som en motor for vækst og kvalitet.

- Teamet består af specialiserede medarbejdere med mange års erfaring. De er trænet i at arbejde med udviklingsopgaver og specialmaskiner. Der er kompetencer, som kun kommer med erfaring og fokus på kvalitet, lyder det fra Henrik Uldall.

Håndterer hele værdikæden

Jenits kerneydelse skal fortsat være automationsløsninger og specialmaskiner til produktionsvirksomheder på tværs af industrier. Virksomheden har da også alle kompetencer samlet in house - lige fra konceptudvikling til projektering på egen tegnestue, produktion, test og dokumentation.

Og Henrik Uldall bliver ikke en COO, der udelukkende interesserer sig for drift.

- Mit fokus vil være på salg, udvikling af organisationen samt optimering af projekter fra start til slut, lyder det fra Henrik Uldall.

Jenit har da også stolte traditioner for langvarige kunderelationer og det har virksomheden tænkt sig at fortsætte med.

- Vi har ledt efter en person, der evner at sætte kunden i centrum gennem hele værdikæden og som har kundens behov som udgangspunkt for alle interne processer og gearingen af virksomheden, begrunder Jeppe Rasmussen samarbejdet med den nye COO.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094