23948sdkhjf

Dansk virksomhed kan fejre vigtig milepæl

Wila A/S, en førende dansk leverandør af rørvarmevekslere og membranhuse på globalt plan, kan nu markere etårsdagen for modtagelsen af den anerkendte ASME-certificering (American Society of Mechanical Engineers).

De første ordrer leveres allerede denne sommer, og virksomheden deler nu for første gang et indblik i det arbejde, der ligger efter modtagelsen af certificeringen.

Centrale medarbejdere del af realiseringen

I løbet af det seneste år har virksomheden brugt utallige timer på at sikre overholdelse af ASME-standarderne. Det har krævet fokuseret konstruktions- og designarbejde, strategisk indkøb af materialer og omfattende tredjepartsgodkendelser, som alle er afgørende for leveringen af de første kundespecifikke løsninger med ASME-certifikat.

Den vellykkede implementering af ASME-standarderne hos Wila A/S er et resultat af flere ledende medarbejderes fælles indsats:

"Når vi har modtaget en specifik forespørgsel fra kunden, skal designet godkendes af en tredjepart, før produktionen kan starte. Efter designgodkendelsen kan indkøb af ASME-kompatible materialer begynde og danne grundlaget for produktionen. Herefter bliver svejsningerne udført af certificerede svejsere, som sikrer, at produkterne lever op til de gældende ASME-standarder" - fortæller Hjalmar Thorvaldsson, Responsible Charge, Wila A/S.

Wila - Innovation driven by people

Et kig frem

Med de første ASME-certificerede ordrer planlagt til at blive afsendt over sommeren, ser Wila A/S frem mod de mange fremtidige muligheder ved at runde denne milepæl. ASME-certificeringen udbygger både virksomhedens produktsortiment og understreger positionen, som en pålidelig leverandør af trykbærende udstyr af høj kvalitet.

Om Wila A/S

Wila A/S, der har base i Silkeborg, er en global leverandør af rørvarmevekslere og membranhuse, anerkendt for sit engagement i kvalitet, sikkerhedsstandarder og kundetilfredshed. Virksomhedens nylige ASME-certificering markerer et vigtigt skridt på vejen mod at levere produkter, der opfylder strenge internationale standarder.

Kilde: Wila A/S

Læs mere om ASME-Certificeringen: Wila Achieves ASME Certification for Enhanced Product Quality Assurance - WILA

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094