23948sdkhjf

SFK Leblanc i fusion

Kolding-virksomheden og hollandske Nawi BV bliver en af verdens førende producenter af slagte-, skære- og udbeningslinjer til slagterier.
- Vi er glade for at være nået frem til en aftale med Nawi. Vi har længe troet på, at en kombination med Nawi er den bedste strategiske mulighed for begge selskaber. Selv om de to selskaber er stærke hver for sig, så er de uden tvivl langt stærkere og mere effektive sammen, forlyder det fra Ib Sand Nykjær, administrerende direktør i SFK Leblanc.

- Det er en ideel kombination. Fusionen tilfører os ikke alene en overflod af viden og erfaring, men tillige en ny, global status og en signifikant synergi pga. vores matchende produktportefølje og markedsdækning, forklarer Nawis administrerende direktør Stephan Toxopeüs.

Samler 500 medarbejdere
Med globalt hovedkontor i Kolding samler fusionen på verdensplan mere end 500 ansatte. Fusionen understreger både SFK Leblancs og Nawis ambition om at blive den foretrukne, globale leverandør inden for branchen. Ved at slå sig sammen opnår begge parter en markant styrkelse af deres internationale position og udvider samtidig deres geografiske dækning med nye kontorer i nøgle- og vækstmarkeder.

Det nye SFK Leblanc vil markedsføre to varemærker: Nawi inden for kvæg, får og logistikløsninger og SFK Leblanc hvad angår svineslagtelinjer og automatiseringskoncepter.

- Vi er spændte på fremtiden og opsatte på at opfylde vores løfte til kunderne: ”Få mest muligt ud af kødet”. Med det nye, kombinerede team har vores kunder en masse godt at se frem til, konkluderer Nykjær.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11