23948sdkhjf

Stålteamet, der hjælper danske virksomheder til succes

SSAB's stålteam hjælper danske virksomheder til succes. Jesper Ryhl og Mattias Grenryd er eksperter i højstyrkestål, og de hjælper danske virksomheder med at opgradere fra konventionelt stål til højstyrkestål.

Jesper Ryhl Og Mattias Grenryd er eksperter i højstyrkestål og hjælper danske virksomheder med at opgradere fra konventionelt stål til højstyrkestål. En service, de tilbyder helt gratis, fordi de ved, at fordelene ved højstyrkestål kan have en afgørende betydning for virksomhedernes succes.

De arbejder i et team, hvor Jesper Ryhl er salgsansvarlig, og Mattias Grenryd er ansvarlig for teknisk support, og sammen indgår de i et ekspertteam, som SSAB tilbyder danske virksomheder.

– Det er så let at gøre og tænke, som man altid har gjort. Vi forsøger at udfordre dette og flytte fokus fra enkeltstående projekter til, hvad en opgradering kan betyde for helheden. Der er meget at vinde både produkt- og produktionsteknisk, men også økonomisk og miljømæssigt. Vores kunder er de store eksperter i deres produkter, og vi er eksperter i højstyrkestål. Den kombination er enestående, når det handler om at optimere produkter og optimere procesflow, siger Jesper Ryhl, som ofte er den, der har den første kontakt på projekterne.

– Vi brænder for højstyrkestål og for at støtte vores kunder med at udvikle lettere, stærkere og mere holdbare produkter. Mange er usikre i forhold til at svejse og forme højstyrkestål, de føler sig ganske enkelt ikke kvalificerede. De plejer at blive positivt overraskede, når de ser, at det ikke er sværere, siger Mattias Grenryd. Nogle gange fører udviklingsarbejdet til et helt nyt design, som måske giver produktet en mindre vægt og en større nyttelast. Og vi kan komme ind når som helst i projektet, tilføjer Mattias.

Bag sig har de et helt team af eksperter i form af Knowledge Service Center med specialister indenfor slitage, design, skæring, svejsning, bukning og bearbejdning. Erfaringsbanken hos SSAB er så stor og med et dimensionsprogram, som spænder over tykkelser på 0,7-160 mm, så der er løsninger til alle brancher.

– Det her er tjenester, som vi ikke tager betaling for. Vores opgave er at hjælpe virksomhederne til at øge deres konkurrenceevne ved at anvende højstyrkestål, og det er her, vores mision ligger, siger Jesper Ryhl.

Kontakt

Har du et udviklingsprojekt, som du gerne vil diskutere, eller er du blot nysgerrig efter at høre mere om vores mange forskellige højstyrkestålskvalieter, som blandt andet Hardox(R), Strenx(R), Toolox(R) eller Duroxite(R), så er du velkommen til at kontakte:

Jesper Ryhl
jesper.ryhl@ssab.com
Mobil: +45 51 46 99 55

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062