23948sdkhjf

Procesanlæg med vokseværk

Ny ejerkreds i Søgaard Industri sætter gang i nye aktiviteter og stifter blandt andet norsk selskab.
En positiv og stabil udvikling hos Søgaard Industri A/S har betydet ændringer i firmaets ejerskab, hvor Christoffer Holmgaard og Stefan Søgaard er trådt ind. Christoffer Holmgaard er indsat som ansvarlig for projektledelse og on-site montage for hele verden, mens Stefan Søgaard er ansvarlig for kvalitetssikring, tilbudsgivning samt produktionsansvarlig på værkstedet i Ejby.

En markant stigende efterspørgsel på ydelser inden for beregninger og konstruktioner har samtidig betydet, at virksomheden har ansat Hans S. Hansen som ingeniør-ansvarlig til at varetage egenproduktion og produkter.

Fuld fart på - også i Norge
Samtidig med udvidelsen af ejerkredsen er der sket flere nye tiltag i virksomheden. Senest har man investeret i en svejserobot for at kunne kvalitetssikre alle komponentleverancer. Og robotteknologien vil fremadrettet have stort fokus, meddeler virksomheden, der hermed håber på at kunne øge produktionen og mindske fejlprocenten. Yderligere har virksomheden installeret et nyt bejdsekar, som er klar til brug pr. 1. oktober.

- De øgede krav fra kunder om kvalitetssikring har betydet, at vi inden udgangen af 2013 certificeres iht. ISO9001, ISO3834 samt certificeres iht. DS/EN 1090-serien, oplyser administrerende direktør Jim Søgaard.

Inden for de senere år har Søgaard Industri desuden udvidet sin produktionskapacitet og oprettet egen udviklingsafdeling, så man i fremtiden kan levere større dele af produktionsanlæg ved komponentleveringer.

- Grundet den gode udvikling er det besluttet at stifte et norsk selskab, "Søgaard Industri Norge A/S" pr. 1. oktober 2013, tilføjer Jim Søgaard.

Det norske datterselskab skal varetage virksomhedens kernekompetencer i Norge, hvilket er svejsning og montage i rustfri stål til virksomheder i forskellige brancher, eksempelvis slagterier, mejerier, offshore, samt produktions- og farmaceutiske virksomheder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063