23948sdkhjf

Nyt om navne: To nye hos Process Engineering

Jacob Bitsch Nørgaard er blevet ansat som elingeniør & projektleder i Process Engineerings afdeling i Aalborg.

Han er uddannet MSc i energy engineering (power electronics and drives) fra Aalborg Universitet med fokus på avanceret regulering og styring af vedvarende energisystemer, deriblandt DC microgrids og effektelektronik, samt højspændingssystemer.

De seneste fem år har han været ansat som applications & solutions engineer hos Ballard Power Systems i Hobro og arbejdet med hydrogen samt udvikling af hybrid batteri og Fuel Cells systemer til blandt andet marine, tog, busser, backup og kraftværker.

Samtidig er Barbara Chavarro blevet ansat som teknisk designer i virksomhedens afdeling i Fredericia.

Hun er uddannet teknisk designer med fokus på 3D- og 2D-tegninger relateret til arkitektur og materialeberegning fra Universidad Nacional Experimental Politécnica ”Antonio José de Sucre” og senere som produktionsteknolog med fokus på 3D-tegninger og beregning af materialer fra Erhvervsakademi Sydvest.

Hun har tidligere arbejdet som designer og key account manager hos Sjølund, der valser metalprofiler til alle typer byggeri. Senest kommer hun fra en stilling hos Airco Process Technology som CAD-designer. Her har hun blandt andet tegnet biogasanlæg.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094