23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til metal- og maskinindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
C.C. Jensen A/S
Jens Hammer Sørensen er indtrådt i bestyrelsen hos C.C. Jensen A/S i stedet for Per Munch Glente (kilde: Børsen).

C.C. Jensen A/S’ forretningsområder omfatter produktion og salg i de tre forretningsområder: filtre og filterindsatse, metalstøbning samt skibsvinduer.

FLSmidth & Co. A/S
Virve Elisabeth Meesak er med virkning fra 1. september blevet ansat som koncerndirektør, Global Human Ressources hos FLSmidth & Co.

Labflex A/S
Flemming Viskum er indtrådt i bestyrelsen hos Labflex A/S i stedet for Jesper Fynbo Schade (kilde: Børsen).

Labflex A/S leverer kundetilpassede indretningsløsninger til laboratorier i industrien, på tekniske skoler og universiteter samt til forsknings- og hospitalssektoren.

Siemens Wind Power
Søren Husted er blevet ansat som produktionsdirektør for Europa, Mellemøsten og Afrika hos Siemens Wind Power (kilde: Børsen).

Steel Team A/S
Erik Iwersen er indtrådt i direktionen hos Steel Team A/S (kilde: BIQ.dk).

Steel Team A/S er underleverandør til vindmølleindustrien.

Syddansk Teknologisk Innovation A/S
Bjarne Henning Jensen er med virkning fra 1. september blevet ansat som administrerende direktør hos Syddansk Teknologisk Innovation A/S.

Syddansk Teknologisk Innovation A/S er skabt via en sammenlægning af Teknologisk Innovation og Syddansk Innovation. Selskabet investerer i innovative danske forretningsideer, der befinder sig i opstartsfasen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078