23948sdkhjf

Kompositvirksomhed får ny direktør

Den 1. maj tiltrådte Claus Steen Nielsen som ny administrerende direktør og medejer af Dansk Polyglas.

Den hidtidige direktør, Kurt Nielsen, fortsætter i en rådgivende og udviklingsfokuseret rolle, såvel som bestyrelsesmedlem og aktionær.

Ansættelse af Claus Steen Nielsen og overdragelsen af direktørstolen er næste led i det generationsskifte, der blev igangsat, da Kurt Nielsen solgte majoriteten af virksomheden til Dansk Generationsskifte i 2021.

Claus Steen Nielsen har en solid baggrund fra ledelsespositioner som administrerende direktør, senest hos Dansk Stålmontage og tidligere som fabrikschef hos Dana Technology samt teknisk chef hos E. Aabo Andersen.

Fordoblet produktionskapacitet og fortsat stigende krav

Dansk Polyglas, der producerer glasfiberkomponenter til blandt andet vindmølleindustrien, har de seneste år fordoblet sin produktionskapacitet og derudover sikret, at de stigende størrelsesforhold, der præger udviklingen i offshore vindbranchen kan imødekommes.

Claus Steen Nielsen er klar til at fortsætte fokus på produktionen af selskabets unikke TP-covere, såvel som konstruktion og produktion af komplekse kompositløsninger til øvrige industrier.

På disse områder oplever Dansk Polyglas konstant stor efterspørgsel på løsninger, der muliggøres af de unikke styrkeforhold og karakteristika kompositmaterialer besidder. Netop på dette udviklingsområde er der investeret betydelige ressourcer i de seneste år for at sikre, at Dansk Polyglas fortsat er på forkant med udviklingen, således der ikke blot er tale om en produktionsvirksomhed, men en udviklende sparringspartner, der kan bistå kunderne i udviklingen af nye løsninger.

Det er særligt denne udvikling og position Claus Steen Nielsen nu skal være frontfigur for.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109