23948sdkhjf

Palle B. Thomsen investerer i mobil svejseløsning

Den østjyske ekspert i fjernvarme og har taget en ny containerløsning leveret af Svejsehuset i brug i forbindelse med udendørs svejseopgaver.
Støjniveau og driftsikkerhed er i fokus, når Palle B. Thomsens medarbejdere svejser i fjernvarmerør ude i felten. Strømforsyningen er sikret via en dieselgenerator, som er pakket ind i en ti fods container.

Inden for det sidste halvandet år har virksomheden anskaffet sig fem ”svejsecontainere”. Fra den indbyggede generator er der tre svejseudtag, hvorfra der kan trækkes kabler ud til tre svejsemaskiner.

- Containerløsningen sikrer, at støjniveauet fra generatoren er reduceret væsentligt. Og det har en afgørende betydning, når vi udfører fjernvarmeopgaver i byzoner, hvor vi skal overholde bestemte støjkrav, fortæller entrepriseleder Kenneth Larsen fra Palle B. Thomsen i Århus.

Aflåst og i tørvejr
Før blev arbejdet udført med diesel-svejsegeneratorer med indbygget svejsedel. Løsningen afgav en masse støj, foruden at udstyret var udsat for både vejrlig og hærværk.

- Nu står generatoren altid i tørvejr, og det betyder, at vores folk kan svejse uafhængig af vejret. Der er heller ikke samme slidtage på generatoren, som hvis den stod ude i det fri, og det skulle gerne give en længere levetid. Vi kan låse af, når vi går hjem, og det har betydet, at vi har sluppet for tyveri og hærværk, siger Kenneth Larsen

Leverandør af svejsecontaineren, som blandt andet er udstyret med en GenSet generator MG 23 US-P, er Svejsehuset i Århus.

- GenSet er en driftsikker og effektiv generator, som vi har bygget ind i containeren. Vi skal være innovative og konkurrencedygtige og hjælpe vores kunder med at finde løsninger, som på den ene eller anden måde kan resultere i, at kunden sparer tid og besvær, markerer direktør Lars Jakobsen fra Svejsehuset.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078