23948sdkhjf

Millionordre til Blaaholm

I samarbejde med Kosan Crisplant har Blaaholm leveret 10 svejsestationer, der skal bruges til at reparere gasflasker i Egypten og Bolivia.
Hver svejsestation kan håndtere 60 gasflasker i timen i de to lande, hvor flaskegas især er vigtig udenfor storbyerne, hvor infrastrukturen ikke er udbygget.

Den samlede ordre blev på næsten kr. 3,5 mio. kr. og er netop leveret. Salgsingeniør Jesper Hansen, Blaaholm udtaler:

- Vi blev inviteret med i udbudsrunden på baggrund af vores ekspertise med automation og svejsning. Ordren kom i hus på grund ideer til løsningen, kvalitet og evnen til at agere hurtigt.

Positiv udvikling fortsætter
- For os er det endnu en stor ordre. Vi kan konstatere, at vi i første halvår har indhentet det dårlige resultat i 2012, udtaler administrerende direktør Torben Blaaholm, og fortsætter:

- Vi kan se, at den positive udvikling i eksporten ikke er stoppet. Fra næsten kun at levere til kunder i Danmark vil eksporten i 2013 udgøre mere end 30 procent fordelt på mere end seks lande. I forhold til sidste år forventer vi en omsætningsvækst på mere end 30 procent i 2013 og et tilfredsstillende resultat på bundlinjen.

Om Blaaholm A/S
Blaahom fokuserer på fire forretningsområder: Specialmaskiner, løfte-, montage- og transportudstyr, service og vedligehold samt svejseautomation og udstyr til tårnproduktion.

Virksomheden henvender sig til: Vindmølleindustrien, offshore – olie og gas, produktionsvirksomheder samt transport- og logistikvirksomheder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078