23948sdkhjf

Metal Supply og Jern & Maskinindustrien fusionerer

De to medier går sammen og bliver til industriens førende nyhedsmedie

Nordiske Medier fusionerer de to branchemedier for fremstillingsindustrien, Metal Supply og Jern & Maskinindustrien. 

Det nye medie fortsætter under navnet Metal Supply fra 1. maj.

Det nye www.metalsupply.dk er et abonnementsmedie med to faste nyhedsbreve på hverdage. Derudover vil det stærkeste indhold fra mediet udkomme på print hver cirka hver14. dag under navnet Metal Supply.

Med sammenlægning af de to redaktioner er ambitionen at sikre endnu stærkere indhold til målgruppen i industrien på print og digitalt.

- Vi kombinerer Metal Supply’s hurtige og grundige nyhedsdækning med Jern & Maskinindustriens dybdegående artikler, interviews og analyser. Dette er begyndelsen på en ny tid for Metal Supply, som bliver den absolut førende kilde til nuanceret indsigt og branchehistorier, der former fremtiden for fremstillingsindustrien i Danmark, siger Søren Dietrichsen, ansvarshavende chefredaktør hos Nordiske Medier.

Alt tidligere indhold fra Jern & Maskinindustrien samt Metal Supply vil fra maj kunne findes samme sted - på www.metalsupply.dk

Ekstra redaktionelle ressourcer

Tre dedikerede journalister og en erfaren redaktør forener deres kræfter for at levere et endnu stærkere redaktionelt produkt. 

Den redaktionelle opgradering vil styrke Metal Supplys evne til at levere kvalitetsindhold og dække branchen mere omfattende end nogensinde før.

Med de ekstra redaktionelle ressourcer bliver Metal Supply nu i stand til at gå endnu tættere på de mest interessante aktører i branchen og levere dybere indsigt i deres succeser, planer, investeringer og produktudviklinger. 

Samtidig vil mediet fortsat dække vigtige emner som konkurser, opkøb, regnskaber, direktørskifter, og andre relevante historier, der påvirker branchen.

Metal Supply’s målgruppe forbliver brancherne for underleverandører, støberier, metalgrossister, overfladebehandlere samt robot- og automatiseringsvirksomheder. Samtidig retter Metal Supply en løbende opmærksomhed mod industriens absolutte topvirksomheder for at sikre, at vi forbliver i fronten af udviklingen.

Farvel til gammelt brand

Sammenlægningen af de to medier bliver også et farvel til gammelt brand i dansk pressehistorie. 

Jern & Maskinindustrien udkom for første gang på print i 1971, og har siden da dækket branchen tæt.

Metal Supply kunne i efteråret 2023 fejre 20-års jubilæum, efter at mediet i 2003 som det første medie i virksomheden Industry Supply så dagens lys.

Efter Danske Fagmedier og Industry Supply i 2014 blev samlet under ét navn – Nordiske Medier – har både Jern & Maskinindustrien og Metal Supply sideløbende været udgivet under Nordiske Medier.

Om Nordiske Medier

Nordiske Medier er Skandinaviens største virksomhed inden for ren B2B-medieproduktion og fokuserer på at være tæt på brancherne. Koncernen beskæftiger omkring 250 medarbejdere og udgiver cirka 55 online-medier og 35 trykte medier, der når ud til over en halv million nyhedsbrevmodtagere. 

Nordiske Medier er til stede i Danmark, Sverige og Norge.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063