23948sdkhjf

Farvel til Jern & Maskinindustrien - og på gensyn

1. maj fusionerer Jern & Maskinindustrien med søstermediet Metal Supply.

To medier, der i årevis har leveret indsigter, gode historier og nyheder i spandevis, og som fremover skal fortsætte med netop det - og mere til - under samme navn: Metal Supply. Med sammenlægning af de to redaktioner er ambitionen at sikre endnu stærkere indhold til målgruppen i industrien på print og digitalt.

Jern & Maskinindustrien udkom for første gang på print i 1971 og har siden da dækket branchen tæt; i en årrække som branchens dedikerede avis, sidenhen også som et slagkraftigt onlinemedie med nyhedsbreve, der alle hverdage informerede om nyt.

Jern & Maskinindustrien og Metal Supply har i de seneste 10 år været udgivet fra samme sted - Nordiske Medier - og det har nu givet mening at samle kræfterne under ét. Den redaktionelle opgradering vil styrke Metal Supplys evne til at levere kvalitetsindhold og dække branchen mere omfattende end nogensinde før.

Som læser vil du fortsat kunne finde de samme journalister i spalterne som i denne avis, og vi vil fortsat dække vigtige emner som konkurser, opkøb, regnskaber, direktørskifter, og andre relevante historier, der påvirker branchen.

Vi bliver fremover i stand til at gå endnu tættere på de mest interessante aktører i branchen og levere dybere indsigt i deres succeser, planer, investeringer og produktudviklinger.

Som redaktør ser jeg det derfor også som en stor ære at få lov til at tage Jern & Maskinindustrien med videre, for selvom vi i øjeblikket ser et dansk medielandskab, der præges af fyringer og nedlukninger, så er det for Jern & Maskinindustrien den mest ambitiøse udvikling de seneste mange år. For fuldstændigt som alle de virksomheder, vi beskæftiger os med på redaktionen, stiller vi os kun tilfredse med at levere det allerbedste produkt.

Derfor vil jeg nu sige farvel til Jern & Maskindustrien og tak til alle dem, der har været med til at skabe mediet siden 1971. Samtidig vil jeg sige på gensyn til alle jer, der læser med, når Jern bliver til Metal.

Vi ses - og god læselyst

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062