23948sdkhjf

Achilles-certificering til Seasight-Steel

Med optagelsen i Achilles JQS vil den vestjyske virksomhed opruste inden for offshore-industrien.
Seasight-Steel har gennem en årrække leveret specialkonstruktioner i stål til offshore-industrien. Certificeringen i Achilles JQS giver en lang række nye muligheder og fordele for virksomheden, blandt andet i form af nye markedsmuligheder, effektiviseringer samt styrkelse af Seasight-Steels brand.

- Seasight-Steel arbejder i dag for en lang række aktører indenfor branchen, og certificeringen er et vigtigt skridt for at fastholde og udbygge markedspositionen. Seasight-Steel har i mange år arbejdet med en høj dokumentationsgrad, og arbejder blandt andet med fuld sporbarhed i produktionen, dokumenterede HSEQ-systemer og en fast tilkoblet svejseingeniør på svejsearbejder der udføres, skriver Seasight-Steel i en pressemeddelelse.

- JQS-certificeringen er en anerkendelse af dette arbejde, og en forhåndsgodkendelse af de unikke kompetencer og produkter, som Seasight-Steel tilbyder til nuværende og potentielle kunder. Endvidere effektiviseres processen med at synliggøre Seasight-Steels kvalifikationer til at byde ind på projekter samt opfyldelse af de gængse krav i branchen, lyder det videre.

Med Achilles JQS-certificeringen vil Seasight-Steel også forsøge at skabe synergier i forhold til virksomhedens øvrige certificeringer: ISO 9001:2008 samt Achilles Sellihca.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14